Fennikel og Bede i Hvidvin

rødfen2

Denne ret lyder mere fancy, end den er. For mange år siden lavede jeg en ret inspireret af Kille Enna på fennikel og rødbede. Jeg kan huske, at jeg ikke var så vild med den – men at fennikel og rødbede passede godt sammen. Da jeg for nylig fik købt for mange fennikel og havde en halv pose rødbeder tilbage i grøntsagsskuffen og en halv flaske hvidvin, besluttede jeg mig for at eksperimentere igen – og denne gang blev det rigtig godt. Den fungerer glimrende som lækkert og enkelt tilbehør til en hovedret af enten gris eller kylling.

På billedet spiser jeg det dog helt for sig selv med dressing til.

[yumprint-recipe id=’48’]rødfen1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s